A Budapest Klub szeretne részt vállalni egy mindnyájunk számára jobb világ megteremtésében. Úgy gondoljuk, hogy ez csak együtt, közös összefogással valósítható meg. Valamennyien felelősek vagyunk közös jövőnkért és a világért, amiben élünk, ami mindenekelőtt azt jelenti, hogy álljunk meg egy pillanatra, gondolkozzunk el és tegyük fel magunknak a kérdést: mit is kell tennünk? Ha úgy látjuk, hogy a világ, amiben élünk nem „a lehetséges világok legjobbika”, akkor – ha a legjobb világ megteremtéséhez kevesek is vagyunk – gondolkozzunk el azon, hogy mit tudnánk tenni és mit kellene tennünk egy, a mainál jobb, igazságosabb, fenntarthatóbb és emberibb világ megteremtése érdekében.

Ezért kérjük, gondolkozzon el Ön is egy pillanatig: Ön szerint mit tudunk tenni, és mit kellene tennünk valamennyiunk közös érdekében? Mit gondol, mivel járulhatna hozzá az üzleti világ és mit kellene tennie a politikai vezetésnek egy jobb világ létrehozása érdekében? És végül a legfontosabb kérdés: ÖN mit lenne képes, illetve mit szeretne megtenni e célokért?

Kérjük, ossza meg velünk gondolatait és elképzeléseit és mi – a szélsőséges vagy etikátlan ötletek kivételével – blog formájában közzétesszük azokat honlapunkon.

Budapest Klub Kuratóriuma